REKRYTERING & INTERIM

På Skala är vi specialiserade inom farmaci. Vi kommer själva från branschen och har arbetat i en mängd roller på olika företag. Vår långa erfarenhet inom hela läkemedelsområdet gör att vi enkelt skapar en mycket bra förståelse över just era förutsättningar och behov. Vi är en helhetsleverantör och tar hand om hela processen från uppstartsmöte till referenstagning och stöd vid anställning.

Efter att ha enats om kandidatprofilen tillsammans med er så arbetar vi sedan intensivt för att hitta de rätta kandidaterna! Vi arbetar främst med Search och annonsering i olika karriärnätverk. Vi har även ett stort eget nätverk att tillgå där vi får tag på vassa talanger som är redo för nästa utmaning men som kanske inte aktivt söker jobb just nu.

Intervjuerna som genomförs är kompetensbaserade för att säkerställa att kvalifikationerna för den aktuella rollen uppfylls. Vår långa erfarenhet från branschen hjälper oss även att bättre förstå personen bakom CV’t, ner till de kvaliteter, kompetenser och personliga egenskaper som blir viktiga för att lyckas i vissa roller. Kandidaternas profiler jämförs och värderas innan vi slutligen presenterar dom bästa för er. Under hela processen har vi kontinuerliga avstämningar tillsammans.

Vi kan erbjuda rekrytering, Try-n-Hire samt Interim.

Kontakta oss idag!

BEMANNING

Ibland behöver man vara fler! På Skala har vi lång erfarenhet av bemanning och har sedan start över 1000 utförda och pågående uppdrag runt om i hela Sverige. Vi har idag ca 40 farmaceutkonsulter som är drivna, flexibla och pålitliga. Vi bemannar apotek, mottagningar, e-handel, DOS apotek, beredningsuppdrag samt olika rådgivande funktioner inom vården. Vi har skapat en stark kultur inom Skala med löpande kompetensutveckling för att ständigt ligga i framkant och kunna hjälpa på bästa sätt.

Kontakta oss idag!

BLI SKALAKONSULT

Vill du ha ett varierande jobb, arbeta med kompetenta kollegor på ett schysst företag som vill göra skillnad och utveckla den farmaceutiska professionen? Då tycker vi att du ska skicka in en ansökan till oss redan idag!